Blog

Gistermiddag ontving het Jeugd Literair Podium Amersfoort (waarin Het Leesbureau vertegenwoordigd is) leerlingen, docenten en mediathecarissen voor een inspiratiemiddag vol activiteiten. Na de opening door Annemarije van der Hoek van Stichting Passionate werden er zes workshops en presentaties aangeboden rond het thema ‘Talentontwikkeling en het Delen van Passie’. Stuk voor stuk gepresenteerd door jonge mensen, ideale rolmodellen voor jongeren van ongeveer 15/16 jaar. Rolmodellen die concreet hebben gemaakt waar deze leerlingen alleen nog maar van drómen. Goede verhalen schrijven, misschien wel je eigen boek publiceren, je verhaal kunnen verfilmen. De inspiratievonken sprongen eraf, en dat werd herkend door de volwassen begeleiders die aanwezig waren. Bovendien werden zij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om dat ook op hun eigen school vorm te geven. Met professional Coen Molenveld als centrale presentator en de verwenmomenten tussendoor van Ingrid Wintering van catering ‘Bus-en-meer’ was het een topmiddag, waarbij veel mensen aangaven het jammer te voinden dat ze niet overál bij aanwezig konden zijn… Het Jeugd Literair Podium Amersfoort bedankt het Coöperatiefonds van de Rabobank Amersfoort die deze middag voor een groot deel sponsorde en kijkt uit naar de activiteiten die op stapel staan voor het voorjaar van 2012.

No Comments

Post a Comment