Blog

Na een periode van bouwen, ontwikkelen en veel content toevoegen, is de website De Leesfabriek inmiddels zover dat hij aan het grotere publiek getoond kan worden. De afgelopen weken hebben we De Leesfabriek geïntroduceerd. Op Manuscripta, 4 en 5 september, hebben drie jongeren vanuit de webredactie buttons uitgedeeld met een QRcode die rechtstreeks toegang geeft tot de website van De Leesfabriek. De activiteit op de site nam meteen toe en er meldde zich weer enkele enthousiate recensenten. Vanuit Vlaanderen wordt ook steeds meer op de site gekeken en gereageerd.
Onze huisbankier, de Triodos Bank, nodigde ons bovendien uit om een presentatie over De Leesfabriek te geven op de vaste klantendag van de bank (24 september). Op deze dag kunnen klanten van Triodos zien aan welke bedrijven en intitiatieven hun spaargeld wordt uitgeleend. Ook deze presentatie leverde weer nieuwe contacten op en reacties. Intussen wachten we gespannen op de uitkomst van de subsidie aanvragen die we bij enkele litaraire fondsen hebben gedaan.

No Comments

Post a Comment