Blog

Het Jeugd Literair Podium Amersfoort (JLPA), waar Het Leesbureau een partner van is, organiseert op dinsdag 22 november een inspiratiemiddag voor docenten, mediathecarissen en vooral leerlingen in het VO in Amersfoort. Er zijn lezingen en presentaties door schrijvers en bezoekers kunnen deelnemen aan lees- en schrijfworkshops.. Waar het vooral om gaat deze middag is het delen van het plezier in lezen en schrijven.

Een voorproefje van het programma met zes activiteiten waar iedere bezoeker er twee van kan volgen:
Een schrijfworkshop ‘Absurde verhalen schrijven’, een presentatieworkshop over stemgebruik bij het voordragen van poëzie of een (kort) verhaal en een workshop over het filmen van je verhaal. En natuurlijk zijn er ook schrijvers aanwezig: jonge bloggers in het ABCyourself-project Mathijs Werring (1990) en Iduna Paalman (1989) die in begin 2012 hun debuutromans publiceren. Sidney Vollmer (1983) presenteerde in oktober zijn debuut ‘Alles ruikt naar chocola’. En Anna Woltz (1981) schreef het nieuwste boek in de populaire Slash-reeks, ‘Meisje van Mars’, een intrigerend boek over genderproblematiek.

Voor aanmeldingen en meer informatie mail naar info@leesbureau.nl

No Comments

Post a Comment