Lauren Kate was great

Afgelopen vrijdag hebben we een heerlijke middag gehad met meer dan 30 fans van Lauren Kate rond het interview dat ik met haar had. Lauren bleek ondanks een jetlag, bijzonder benaderbaar en was bereid om uitgebreid in te gaan op alle vragen. We hadden het o.a. over de setting als een extra personage, over holy angels en verdoemde demonen, over echte liefde en wat nou eigenlijk het doorslaggevende aspect is in het personage Luce… Trouw en doorzettingsvermogen bleken de belangrijkste eigenschappen, waar we natuurlijk nog dieper op in gingen. We waren te gast bij Coffee Corazon, als zo vaak onze “huiskamer” bij activiteiten die we niet in ons eigen huis kwijt kunnen. We werden verwend met lekkere hapjes en drankjes die door bemiddeling van Stichting Gastvrij gratis ter beschikking werden gesteld. Waarvoor onze Grote Dank!!! Dat we daarna nog heerlijk vegetarisch hebben gegeten bij De Eetstee in Amersfoort (delicious, volgens LK), samen met Susanne en Sandra van uitgeverij van Goor maakte de dag helemaal compleet. Niels maakte het volgende videoverslag…

http://www.youtube.com/watch?v=SKTmcmTDhaQ

Over Het Leesbureau

Actviteiten: Trainer/Coach Leesbevordering in de praktijk, Mede-eigenaar Kinderboekwinkel SpeelBoek te Amersfoort, Bestuurslid Stichting Woutertje Pieterse Prijs. Meer dan 10 jaar lid selectiecommissie Kerntitels De Jonge Jury. Actief voor Kunst van Lezen als trainer/coach voor 'Leesbevordering in het VMBO, dat werkt!' Houdt zich bezig met: Leesbevordering, Kinder- en jeugdliteratuur, Jongerenliteratuur, Talentontwikkeling, Lees- en schrijfprojecten, Culturele cross-overs, Ideeëngenerator, Social Media en jongeren.
Dit bericht is geplaatst in De Leesfabriek, Jongerenliteratuur, Uncategorized, Voortgezet onderwijs met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *