John leest

John leest, ja ik doe niets anders… Nou ja, véél dan. Dat kan iedereen nu volgen via mijn Facebook-pagina : “John leest”. Binnen twee weken meer dan 200 vrienden en vriendinnen. En dat blijft maar groeien. Ik heb deze facebook pagina opgezet als “kraamkamer” voor De Leesfabriek, de site die er gaat komen voor (en door) jongeren die van lezen houden. In een groepspagina (leesfabriek) zijn we daar vast begonnen. Mensen plaatsen er leuke en/of gekke berichtjes, soms heel veel foto’s van de kinderen of hun eigen vreemde afwijkingen. De webredactie voor de “echte” site loopt zich vast warm. Ga zelf maar eens kijken…

Over Het Leesbureau

Actviteiten: Trainer/Coach Leesbevordering in de praktijk, Mede-eigenaar Kinderboekwinkel SpeelBoek te Amersfoort, Bestuurslid Stichting Woutertje Pieterse Prijs. Meer dan 10 jaar lid selectiecommissie Kerntitels De Jonge Jury. Actief voor Kunst van Lezen als trainer/coach voor 'Leesbevordering in het VMBO, dat werkt!' Houdt zich bezig met: Leesbevordering, Kinder- en jeugdliteratuur, Jongerenliteratuur, Talentontwikkeling, Lees- en schrijfprojecten, Culturele cross-overs, Ideeëngenerator, Social Media en jongeren.
Dit bericht is geplaatst in De Leesfabriek, Jongerenliteratuur, Uncategorized, Voortgezet onderwijs met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *